Фрайбург и Байерн играят при резултат 1:0 мач от 24-ия кръг

...
Фрайбург и Байерн играят при резултат 1:0 мач от 24-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Фрайбург - Байерн 1:0

Фрайбург и Байерн играят при резултат 1:0 мач от 24-ия кръг от Бундеслигата. Срещата може да гледате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 3 , а на  Gong.bg също следим дуела.

Кристиан Гюнтер откри резултата при започване на срещата.

Първият удар пристигна след 20 секудни игра, когато Виченцо Грифо опитва изстрел от отдалеченост, който се оказа доста неакуратен.

В 12-ата минута Фрайбург сюрпризира Байерн с добра офанзива и поведе в резултата. Първо Грифо центрира в наказателното поле и Шалай стреля с глава, само че Нойер направи неповторимо избавяне. Последва задна ножица още веднъж от нападателя, само че и гредата оказа помощ на баварците. Изглеждаше, че заплахата е отминала, само че последва мощен удар на Кристиан Гюнтер отвън наказателното поле, който откри ъгъла на вратата - 1:0.

Домакините продължиха да демонстрират страхотна игра и по нищо не личеше, че против тях е първенецът на Германия. В средата на първото полувреме изстрелите бяха 7:1 в интерес на Фрайбург и играта несъмнено им спореше.

LIVE Фрайбург - Байерн 1:0

1:0 Кристиан Гюнтер 12'

Стартови сформира:

Фрайбург: 1. Атуболу, 5. Гулде, 8. Егещайн, 9. Хьолер, 22. Шалай, 25. Силдилия, 27. Хьофлер, 28. Гинтер, 30. Гьнтер, 32. Грифо, 42. Доан

Наставник:Кристиан Щрейх

Unsere Aufstellung für
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР